Carta del restaurante vasco Txapeldun
en Barcelona
nuestra carta
EnTxapeldun, cada plato que servimos es una declaración de principios: respeto al producto, a la tradición vasca y a la cocina bien hecha. Nuestra carta está diseñada para emocionar al paladar y reconectar con los sabores auténticos del norte, sin salir de Barcelona.
Patatas Bravas Pamplonicas.
(Únicas en Barcelona)
Con Salsa All i Oli + Brava, y Txistorra de Arbizu.
7.45€
Patates braves Pamploniques.(Uniques a Barcelona)
Amb Salsa All i Oli + Brava, i Txistorra de Arbizu.
Txistorra de Arbizu(Navarra) con Tostas
7.90€
Txistorra de Arbizu (Navarra) amb torrades.
Morcilla Burgos Tradicional a La Brasa con
Mermelada de Pimientos Asados
6.95€
Butifarró Burgos tradicional a la brasa amb melmelada de pebrots escalivats.
Lacón a la Gallega con Pimentón
de la Vera
7.95€
Lacón a la gallega amb pebre de la Vera.
Longanizas de Iruña con Cebolla Caramelizada
7.90€
Llonganisses (salsitxes) de Iruña amb ceba caramel-litzada.
Pimientos de Padrón
6.95€
Pebrots de Padró.
CazuelitaTxoricitos a la Sidra Beriguistain
9.95€
Llonganisses (salsitxes) de Iruña amb ceba caramel-litzada.
Txampiñones Salteados al Ajillo
6.90€
Xampinyons saltats a el allet.
tapes
tapas
tastet
degustamos
Jamón Ibérico de Guijuelo
18.75€
Pernil Ibèric Guijuelo de gla.
Espetec de Vic con Laminas de Pan Feo
6.45€
Espetec de Vic amb Laminas de Pa Lleig.
Boquerones de cantábrico en Aceite Virgen al Ajillo con Gildas.
7.45€
Surtido de quesos Vasco-Navarro Idiazábal, Ronkari,
Zeru Kolorea , con Mermelada de tomate y membrillo .
Antxoas De Santoña 00 con Pan de Coca Con Tomate.
14.50€
Antxoas De Santoña 00 amb Pa de Coca Amb Tomàquet.
Surtido de quesos Vasco-Navarro Idiazábal, Ronkari, Zeru Kolorea , con Mermelada de tomate y membrillo
17.95€
Assortiment de formatges Basc-Navarrès Ideazabal, Ronkari, Zeru Kolorea, amb melmelada de tomàquet i codony.
Olivas Rellenas de Antxoa
3.45€
Olives Farcides D'anxoves.
Olivas Aliñadas del Cortijo.
3.45€
Olives Amanides del Mas.
Patatas Chips Arastegui
2.25€
Patates Xips Arastegui.
Ensaladilla Rusa Txapeldun con Gulas, Setas y Trufa.
6.95€
Amanida Russa Txapeldun amb Gules, Bolets i Tòfona.
tapes de la Llotja
tapas de la lonja
Cazuelita de Gambas Braseadas al Ajillo Piri-Piri
14.95€
Cassoleta de gambes a la brasa amb alls Piri-Piri.
Tortitas de Bacalao con Mayonesa de Algas Wakame
8.75€
Bunyolets de Bacallà amb Maionesa D'algues Wakame
Calamarcitos de la Costa Plancha al Ajillo
11.65€
Calamarcets de la Costa Planxa a l'all.
Boquerones Fritos sin Espina (Pescadito Frito)
10.75€
Seitons fregits sense espina.(Peixet fregit)
Navajas de Playa (Canyuts) a la Plancha
15.75€
Canyuts a la planxa.
Fritura de Calamares de Santurce con Ali Oli de Ajo Negro
14.75€
Fritura de Calamars de Santonya amb all i oli d'all negre.
(Txipirones, calamarcitos y patas de calamar).
Zamburiñas Plancha con Mousse de foie, Algas y perlas de Soja
17.90€
Zamburinya Planxa amb Mousse de foie, Algues i perles de Soja.
suplements
suplementos
Pan coca con tomate.
2.75€
Cassoleta de gambes a la brasa amb alls Piri-Piri.
Tarrina all i oli
1.25€
Terrina all i oli.
Tarrina Romesco
1.25€
Terrina romesco.
Tarrina Mahonesa
1.25€
Terrina maionesa.
Tarrina Salsa picante
1.25€
Terrina Salsa picant.
Patatas fritas naturales.
3.95€
Patates fregides naturals.
Huevos Estrellados con Gulas del Norte y Gamba Roja al Ajillo.
11.95€
Ous Estrellats amb Gules del Nord i Gamba Vermella amb allada.
Huevos Estrellados con Jamón Ibérico Guijuelo
6.95€
Ous estrellats amb pernil ibèric de
ous estrellats
huevos estrellados
Huevos Estrellados Cojonudos con Txistorra de Arbizu y Morcilla de Burgos.
11.75€
Ous estrellats collonuts amb txistorra d´Arbizu i butifarró de Burgos.
croqueteria casolana
croquetería casera
Croquetas Jamón ibérico de Guijuelo
10.95€
Croquetes pernil ibèric de Guijuelo.
Croquetes de formatge Idiazábal d´Azpeitia
10.95€
Croquetas Queso Idiazábal de Azpeitia.
Croquetas de Txangurro
10.95€
Croquetes de Txangurro.
Croquetas bacalao de Alcorta
10.95€
Croquetes bacallà d´Alcorta.
Croquetas Cecina de León.
10.95€
Croquetes Cenina de Lleó.
Nuestra elaboración es artesanal, medida xl , 60gr. Ración 4 unid - La nostra elaboració és artesanal, mida xl, 60gr. Ració 4 unit.
amanides
ensaladas
BERMEO
11.90€
Primeras Hojas con Queso de Cabra, tomates de Euskal Label con Cebolla Crujiente y Modena frutas del Bosque.
Primeres fulles amb formatge de cabra, tomàquets Euskal label amb ceba cruixent i modena fruites del bosc.
ELANTXOBE
14.95€
Mezclum de Hojas, Ensalada Fresca con Ventresca de Bonito, Antxoas del Cantabrico, y Pimientos del Piquillo Iturri.
Mesclum de fulles, amanida fresca amb ventresca de bonítol,anxoves del
cantàbric, i pebrots del piquillo Iturri.
Tomates de Barbastro
11.75€
con lomo de Bonito Anchoas del Cantabrico, Boquerones y Vinagreta de Gilda
Tomàquets de Barbastre amb llom de Bonítol, Anxoves del Cantàbric, Seitons i Vinagreta de Gildes
Girgolas Salteadas con Calamares de la Costa.
13.95€
Girgoles Saltejades amb calamars de la costa.
ESPECIALITATS
ESPECIALIDADES
Alcachofas Confitadas sobre Parmentier, con Panceta Ibérica
12.45€
Carxofes Confitades Sobre Parmentier, amb Vansalada Viada Ibèrica.
L'IMPREsCINDIBLE
EL IMPREsCINDIBLE
Katxopo Asturiano/Vasco.
27.95€
Relleno de jamón Ibérico y queso Idiazabal
Katxopo Asturià/Basc.
Katxopo Asturiano/Vasco. Relleno de jamón Ibérico y queso Idiazabal
forquilla i ganivet
tenedor y cuchillo
Espárragos Trigueros con Pimientos del Piquillo Iturrí a La Brasa de Encina con Copitos de Cecina al Pesto Rojo.
13.95€
Espàrrecs de marge amb pebrots del piquillo Iturrí la brasa d'alzina
amb copets de cecina al pesto rojo.
Carpaccio Vaca Angus Madurado 35 Dias con Escamas de Idiazabal, y Hongos a La Sal, Pimientas y Aceite Virgen
15.95€
Carpaccio vaca Angus madurat 35 dies ambescates d'Idiazabal, fongs a la sal, pebre i oli verge.
Callos a la Vasca
10.45€
Callos a la basca.
Timbal De Escalivada con Queso Cabra Caramelizado con Romesco y Ajillo.
9.40€
Timbal d'escalivada amb formatge cabra caramel-litzat amb romesco i allada.
Salteado Verduras de la Huerta con Setas.
9.45€
Saltejat verdures de l'horta amb bolets.
carns a la brasa
carnes a la brasa
Entrecot de Ternera Madurado 35 Dias a la Brasa (350gr)
22.90€
Entrecot de vedella madurada 35 Dies a la Brasa (350gr).
Solomillo Vaca Añejo a La Brasa, con Crema de Queso Idiazábal
24.45€
Filet de bou vell a la brasa, amb crema de formatge Idiazábal.
Muslo De Pollo de Corral Deshuesado a la Brasa
8.95€
Cuixa pollastre de corral desossat a la brasa.
Longaniza Fresca de Iruña a la Brasa con Potxas de Navarra
12.75€
Llonganissa Fresca de Iruña a la Brasa amb Potxes de Navarra
Txuleta de Vaca Premium (Txuletón) con Maduracion 40 Dias a la Brasa de Encina
58.95€ Kg*
Costella de vedella premium (Xuletó) amb maduració de 40 dies a la brasa d´alzina.